Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου «πληροφορώντας» μας ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλατα τυριά βούτυρα) μας αυξάνουν την χοληστερίνη, με αποτέλεσμα να έχουμε αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο, εγκεφαλικό, η θνησιμότητα. Εναλλακτική λύση τα τριπλάσια σε τιμή αντίστοιχα προϊόντα εταιριών όπως Benecol και Becel (με στερόλες) που μόνον αυτά υποτίθεται μειώνουν την χοληστερίνη έως και 15 %.
Το μύθο η εσκεμμένη παραπληροφόρηση-απάτη, έρχεται να καταρρίψει μελέτη (σοβαρών Πανεπιστημίων) σε 17 έρευνες που διεξάχθηκαν σε Ευρώπη Αμερική και Ιαπωνία σύμφωνα με την οποία τα (απλά) γαλακτοκομικά προϊόντα , όχι μόνο δεν αυξάνουν την χοληστερίνη, αλλά αντιθέτως η κατανάλωσή τους μειώνει τον κίνδυνο έως 18%. Απίστευτο?
Αντί λοιπόν να ξοδεύετε τα λεφτάκια σας πληρώνοντας βαπορίσια την ΝΕΑ φέτα η Βούτυρο η γάλα των Πολυεθνικών BENECOL και BECEL pro ,που ισχυρίζονται στις διαφημίσεις (ότι πληρώνεται τριπλάσια τα προϊόντα τους γιατί )σας μειώνει την Χοληστερίνη, προτιμήστε τα Ελληνικά γαλακτοκομικά, γιατί 3 ποτήρια Regular γάλα την ημέρα, την χοληστερίνη και τους απατεώνες κάνουν πέρα...
P.s. Για την έρευνα διαβάσαμε στο Περιοδικό ΥΓΕΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου