Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουνίου 2007

Κακοποίηση ανηλίκων στο Second Life

Η Γερμανική αστυνομία ερευνά το Second Life, μετά από ισχυρισμούς ότι μερικά μέλη ανταλλάζουν φωτογραφίες κακοποίησης ανηλίκων στο online κόσμο.
Η διερεύνηση της υπόθεσης έρχεται μετά από αναφορά μιας Γερμανικής εκπομπής νέων που ανακάλυψε την ομάδα και τα μέλη της που πληρώνουν για να κάνουν σεξ με εικονικά παιδιά. Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα των μελών του Second Life που ανακατεύτηκαν.

Ο Linden Lab, o δημιουργός του Second Life, είπε ότι θα βοηθήσει στην αναγνώριση των χρηστών και θα δώσει λεπτομέρειες στις αρχές.
Το Second Life, όπως λέει και το όνομα, πρόκειται για ένα ψηφιακό/εικονικό κόσμο που τα μέλη του δημιουργούν ένα χαρακτήρα και μετά τον χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν μια διαφορετική υπόσταση.
Η έρευνα έγινε από τον Nick Schader από την ενημερωτική εκπομπή Report Mainz, που είναι και μέλος του Second Life. O Κ. Schader ζήτησε να πληρώσει ώστε να παραβρεθεί στις συναντήσεις που ψηφιακή και αληθινή παιδική πορνογραφία προβαλλόταν.
Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας του πρόσφεραν την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με διακινητές κανονικής παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα, επίσης, αποκάλυψε τις λεγόμενες "age play" ομάδες που περιστρέφονται γύρω από την κακοποίηση ψηφιακών/εικονικών παιδιών. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας παραδόθηκαν στις αρχές και ελπίζουν να σταματήσουν τον Γερμανό χρήστη του Second Life που διακινεί τις εικόνες ψηφιακής παιδικής πορνογραφίας.
Ο Peter Vogt, αστυνομικός υπεύθυνος της υπόθεσης, δήλωσε: "Υποθέτω ότι θα πιάσουμε αυτόν τον χρήστη αρκετά γρήγορα". Σύμφωνα με τον Γερμανικό νόμο, η ψηφιακή παιδική πορνογραφία τιμωρείτε με 3 χρόνια φυλάκισης.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,
ΚΑΘΟΛΟΥ...
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ...
ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...

ΠΟΣΟ "ΑΡΡΩΣΤΟΙ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΎ;;;


--
Ανακοινώθηκε Από τον/τη Erateini στο Το χαμομηλάκι - Save our Children τη 6/08/2007 02:18:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου