Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Νέο σχόλιο για Όσο υπάρχουν άνθρωποι....

 

Ο/Η jim.hellas άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανακοίνωσή σας "Όσο υπάρχουν άνθρωποι...":

Όσο και αν συμφωνώ στις θέσεις του blog σας, ωστόσο νομίζω ότι εδώ διαφωνώ. Η απαγόρευση της έκφρασης της άποψης με βρίσκει αντίθετο. Το ότι μια ομάδα ανώμαλων παιδεραστών θέλει να μπορεί να μιλάει ελεύθερα και να μπορεί με ΝΟΜΙΜΑ μέσα να προσπαθεί να πείσει για την ορθότητα του λόγου της, δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθεί η παιδεραστία.

Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε όλα τα εθνικστικά/ρατσιστικά κόμματα στην Ευρώπη να μην υπήρχαν, καθώς εναντιώνονται σε άλλες κατοχυρωμένες ελευθερίες (ισότητα όλων ανεξαρτήτως φυλής/εθνικότητας κτλ), όπως συμβαίνει και στο δικαίωμα του παιδιού για υγιή ανάπτυξη.

Υποτιμούμε την νοημοσύνη του κόσμου όταν απαγορεύουμε κάτι. ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να πουν ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι, όσο βλακώδης ή άρρωστη και αν είναι αυτή.

Ο λόγος από την πράξη έχει τεράστια διαφορά. Το ότι θα μιλάνε για τις ορέξεις τους δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμένουν παράνομοι αν συλληφθούν με πορνογραφικό υλικό ή αν κάνουν σχέση με ανήλικα παιδάκια. ΦΥΣΙΚΑ και θα παραμείνουν παράνομοι και ΦΥΣΙΚΑ και θα πάνε φυλακή, σύμφωνα με το νόμο.

Ευτυχώς ή δυτυχώς η απόλυτη ελευθερία του λόγου και η δημοκρατία πάνε πακέτο. :)



Ανακοινώθηκε από τον/τη jim.hellas στο Το χαμομηλάκι - Save our Children τη 20/5/07 16:12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου