Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

«Αγία Ταβιθά» - Ορφανική Στέγη
Ορφανική Στέγη - Σωματείο αναγνωρισμένο
Δελφών 38, Λιβαδειά 321 00
Τηλ. 22610-23516  Fax.22610-81252

Προς, hamomilaki

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, θα ήθελα να σας καταθέσω καιεγγράφως την δεινή θέση που βρίσκεται το ορφανοτροφείο  μας «Αγία Ταβιθά»όσον αφορά την σίτιση των παιδιών και να σας παρακαλέσω για την οιαδήποτεβοήθειά σας.

Άμεσα έχουμε ανάγκη από το γάλα των παιδιών και κατ’επέκταση οποιουδήποτε τροφίμου που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην επαρκήσίτιση τους. Ίσως είναι συνετό, ότι τρόφιμο αποστέλλεται να μην είναι ευπαθές.Μάλιστα μια επικοινωνία με την «Αγία Ταβιθά» πριν την κάθε αποστολή τροφίμων(πέρα των κουτιών συμπυκνωμένου γάλακτος) ίσως εξυπηρετούσε.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες ήεπιθυμείτε να μιλήσετε με τις ίδιες κυρίες που εθελοντικά έχουν αφιερωθεί γιαχρόνια στο έργο αυτό, ή θα θέλατε να συζητήσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες γιατην αποστολή της αιτούμενης βοήθειας, εκτός από μαζί μου μπορείτε να μιλήσετεκαι με την κ. Θεμιστοκλεία η οποία βρίσκεται στη Στέγη της Αγίας Ταβιθά καιείναι υπεύθυνη για την λειτουργία της Στέγης. (τα πλήρη στοιχεία αναγράφονταιστη αρχή της επιστολής)

Πάντοτε βέβαια, μπορείτε να επικοινωνείτε και μαζί μου μετους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:
Τηλ. 210-6136444
Κιν. 6932054000

Γνωρίζοντας πια την ευαισθησία σας για την προσπάθεια μας,σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια σας.
Σας ευχαριστούμε επίσης και για την αμεσότητα τωνενεργειών σας πού τόσο χρειάζονται τα παιδιά αυτά.

Με εκτίμηση,
 


Ευάγγελος Σκορδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου